All-in-one keuken software

Snel en efficiënt

Duidelijke interface

Essentiële functies

Lage kostprijs

Labels maken wordt easy peasy!

Sneller labelen

In een paar stappen kies je het gewenste product en komt de labelsticker uit de printer. Je producten zijn altijd correct gelabeld en je voorraad blijft automatisch up-to-date.

Labels in 3 klikken

E

Selecteer je product

E

Kies een hoeveelheid

E

Print je label af

Correct en duidelijk

Labels van Logichef bevatten alle info voor een vlotte controle en werking van de keuken! Productnaam, Verwerkingsdatum, Houdbaarheidsdatum, Barcode, Bereidingswijze, Opslaglocatie, Leverancier en Allergenen.

Slimme voorraad

Logichef geeft je een compleet overzicht van de voorraad! Wanneer je labels maakt, worden de producten en bereidingen automatisch toegevoegd in het systeem.

Producten en bereidingen worden automatisch aan de voorraad toegevoegd!

Barcode scanner

Wil je een deel van de voorraad gebruiken? Grijp je barcode scanner en scan het Logichef label. De voorraad wordt automatisch bijgewerkt en het product is klaar voor gebruik!

Sorteren en zoeken

Zoek naar producten met onze krachtige sorteer- en zoekfuncties! Zoek of sorteer op naam, bereidingswijze, categorie, verpakking, leverancier, opslaglocatie en houdbaarheid!

Minimaliseer je verlies

Voorkom voorraadbederf met een duidelijke kleurcodering voor de houdbaarheid van producten. Zo reduceer je overschotten tot een minimum!

Spaar tijd uit in je administratie en werk met passie verder in de keuken!

Administratie op één plaats

Beheer je administratie digitaal: scans van contracten, arbeidsreglement, technische fiches en meer! Verwijs de controleur naar Logichef, en hij of zij vindt er alles voor een vlotte inspectie!

Zéér handig bij een sociale inspectie!

Touchscreen interface

Gebruiksgemak staat centraal bij Logichef. Onze software is daarom volledig klaar voor touchscreen schermen. Zo kan je voorraad en labels beheren zonder muis en keyboard!

Ready 4 allergenen!

Volg moeiteloos allergenen op in je producten! Allergeen informatie is gekoppeld aan producten in voorraad en zichtbaar op de labels. Komen er in de toekomst allergeen types bij? Geen nood, Logichef blijft up-to-date met de laatste wetgeving!

Meer weten?

Vraag een demo aan!

Contact

info@logichef.be
www.logichef.be

Volg ons