All-in-one horeca software

Snel en efficiënt

Duidelijke interface

Complete oplossing

Betaalbaar

Dé tool voor professionele keukens

Snellere etikettering

In een paar stappen kies je het gewenste product en komt het sticker etiket uit de printer. Je producten zijn altijd correct gelabeld en je voorraad blijft automatisch up-to-date.

Etikettering in 3 klikken

E

Selecteer je product

E

Kies een hoeveelheid

E

Print je etiket af

Correct en duidelijk

Onze etiketten bevatten alle info voor een vlotte controle en werking van de keuken: productnaam, leverancier, werknemer, bereidings­wijze, opslaglocatie, houdbaarheid en allergeen­informatie.

Slimme voorraad

Logichef geeft je een compleet overzicht van je voorraad. Producten en bereidingen worden automatisch aan de database toegevoegd wanneer je het etiket aanmaakt.

Producten en bereidingen worden automatisch aan je voorraad toegevoegd.

Barcode scanner

Wil je een deel van de voorraad gebruiken? Grijp je scanner en scan het Logichef etiket uit. De voorraad wordt automatisch bijgewerkt en het product is klaar voor gebruik.

Sorteren en zoeken

Met krachtige sorteer- en zoekopties kan je gericht producten terugvinden en opvolgen in de voorraad. Zoek of sorteer oa. op naam, bereidingswijze, opslaglocatie en houdbaarheid.

Minimaliseer verlies

Een duidelijke kleurcodering geeft de houdbaarheid van je producten aan. Zo reduceer je overschotten tot een minimum.

Temperatuur registratie

Temperaturen van koelcellen en opslaglocaties kan je registreren en opvolgen met zoekopties en weergaven in grafiek. Gebruik je liever een ander registratiesysteem? Dan kan je dit ook oproepen en weergeven via Logichef.

Spaar tijd uit in je administratie en werk met passie verder in de keuken

Administratie en rapportering

Beheer je administratie volledig digitaal. Verzamel documenten zoals contracten, arbeidsreglement, technische fiches en maak taken aan voor je keuken- en onderhouds­personeel. Uitgebreide rapporterings­opties geven beter zicht op de voorraad­status, productie en verspilling in je keuken. Verwijs de controleur naar Logichef, en hij of zij vindt er alles voor een vlotte inspectie.

Volg je productie, verspilling en temperaturen op.

Touchscreen interface

Gebruiksgemak staat centraal bij Logichef. Onze software is volledig klaar voor touchscreen schermen. Zo kan je voorraad en etiketten beheren zonder muis en keyboard.

Allergenen info opzoeken

Allergeen informatie is meteen zichtbaar op de etiketten en zit mee in het voorraadbeheer. Met Logichef voldoe je moeiteloos aan de allergenen wetgeving.

Maak een afspraak

Vul je gegevens in en wij contacteren jou voor een afspraak met demonstratie.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoon

  Naam van je zaak

  Type zaak (brasserie, restaurant, hotel, ...)

  Hoeveel etiketten gebruik je wekelijks?