All-in-one keuken software

Snel en efficiënt

Duidelijke interface

Complete oplossing

Betaalbaar

Dé tool voor professionele keukens

Sneller labelen

In een paar stappen kies je het gewenste product en komt de labelsticker uit de printer. Je producten zijn altijd correct gelabeld en je voorraad blijft automatisch up-to-date.

Labels in 3 klikken

E

Selecteer je product

E

Kies een hoeveelheid

E

Print je labels af

Correct en duidelijk

Onze labels bevatten alle info voor een vlotte controle en werking van de keuken: productnaam, leverancier, werknemer, bereidings­wijze, opslaglocatie, houdbaarheid en allergeen­informatie.

Slimme voorraad

Logichef geeft je een compleet overzicht van je voorraad. Producten en bereidingen worden automatisch aan de database toegevoegd wanneer je het label aanmaakt.

Producten en bereidingen worden automatisch aan je voorraad toegevoegd.

Barcode scanner

Wil je een deel van de voorraad gebruiken? Grijp je labelscanner en scan het Logichef label uit. De voorraad wordt automatisch bijgewerkt en het product is klaar voor gebruik.

Sorteren en zoeken

Met krachtige sorteer- en zoekopties kan je gericht producten terugvinden en opvolgen in de voorraad. Zoek of sorteer oa. op naam, bereidingswijze, opslaglocatie en houdbaarheid.

Minimaliseer verlies

Een duidelijke kleurcodering geeft de houdbaarheid van je producten aan. Zo reduceer je overschotten tot een minimum.

Spaar tijd uit in je administratie en werk met passie verder in de keuken

Administratie en rapportering

Beheer je administratie volledig digitaal. Verzamel documenten zoals contracten, arbeidsreglement, technische fiches en maak taken aan voor je keuken- en onderhouds­personeel. Uitgebreide rapporterings­opties geven beter zicht op de voorraad­status, productie en verspilling in je keuken. Temperatuur­registratie van opslaglocaties kan manueel of digitaal met weergave in grafieken. Verwijs de controleur naar Logichef, en hij of zij vindt er alles voor een vlotte inspectie.

Volg je productie, verspilling en temperaturen op.

Touchscreen interface

Gebruiksgemak staat centraal bij Logichef. Onze software is volledig klaar voor touchscreen schermen. Zo kan je voorraad en labels beheren zonder muis en keyboard.

Mee met allergenen

Allergeen informatie is meteen zichtbaar op de labels en zit mee in het voorraadbeheer. Met Logichef voldoe je moeiteloos aan de allergenen wetgeving.

Meer weten?

Vraag een demo aan

Contact

info@logichef.be
www.logichef.be

Volg ons