Voor én door Chef-koks

Voor én door
Chef-koks

De tool voor professionele keukens

Zijn je producten niet correct gelabeld? Vind je het moeilijk om je keuken geordend en overzichtelijk te houden? Met Logichef zijn die problemen verleden tijd. Deze ‘all-in-one’ oplossing is ontwikkeld voor én door chef-koks. Vanuit de praktijk hebben ze een allround oplossing gecreëerd die jouw keuken efficiënter maakt en tiptop in orde brengt voor de volgende inspectie.

Keuken administratie

Werkt je horecazaak met voeding? Dan is een nauwkeurige administratie volgens HACCP-regelgeving verplicht. Praktisch betekent dat een hoop schrijfwerk, werk dat extra tijd kost en vaak ongestructureerd verloopt.

producten en houdbaarheid

allergenen

onderhoudstaken en hygiëne

temperatuur in koelsysteem

Allergenen

Allergenen zijn belangrijk voor de voedselveiligheid, maar ook voor onze klanten. Vandaag stellen we nog een gedoogbeleid vast, maar strengere controles loeren om de hoek. Een extra gamma stickers kleven is helaas geen efficiënte oplossing voor bijkomende veiligheidseisen.

Allergenen

Allergenen zijn belangrijk voor de voedselveiligheid, maar ook voor onze klanten. Vandaag stellen we nog een gedoogbeleid vast, maar strengere controles loeren om de hoek. Een extra gamma stickers kleven is helaas geen efficiënte oplossing voor bijkomende veiligheidseisen.

Gedaan met schrijven!

De geschreven labelsticker is een onhandig antwoord op de groeiende lijst eisen van de wetgever. We schrijven meer en meer stickers om in orde te blijven, maar wat overzicht in de voorraad betreft, gaan we er niet op vooruit. Dit gebrek aan overzicht leidt vaak tot voorraadbederf en dat ondanks alle administratie die we reeds bijhouden.

j

tijdrovend

j

weinig overzicht

j

verlies houdbaarheid

j

vindbaarheid producten

Zijn je producten niet correct gelabeld?
Vind je het moeilijk om je keuken geordend en overzichtelijk te houden?
Met Logichef zijn die problemen verleden tijd.

Maak een afspraak

Vul je gegevens in en wij contacteren jou voor een afspraak met demonstratie.

    Voornaam

    Achternaam

    E-mail

    Telefoon

    Naam van je zaak

    Type zaak (brasserie, restaurant, hotel, ...)

    Hoeveel etiketten gebruik je wekelijks?