Voor én door Chef-koks
Voor én door
Chef-koks
Dé tool voor professionele keukens
Keuken administratie
Werkt je horecazaak met voeding? Dan is een nauwkeurige administratie volgens HACCP-regelgeving verplicht. Praktisch betekent dat een hoop schrijfwerk, werk dat extra tijd kost en vaak ongestructureerd verloopt!
producten en houdbaarheid
allergenen
onderhoudstaken en hygiëne
temperatuur in koelsysteem

Allergenen
Allergenen zijn belangrijk voor de voedselveiligheid, maar ook voor onze klanten! Vandaag stellen we nog een gedoogbeleid vast, maar strengere controles loeren om de hoek. Een extra gamma stickers kleven is helaas geen efficiënte oplossing voor bijkomende veiligheidseisen.
Allergenen
Allergenen zijn belangrijk voor de voedselveiligheid, maar ook voor onze klanten! Vandaag stellen we nog een gedoogbeleid vast, maar strengere controles loeren om de hoek. Een extra gamma stickers kleven is helaas geen efficiënte oplossing voor bijkomende veiligheidseisen.

Gedaan met schrijven!
De geschreven labelsticker is een onhandig antwoord op de groeiende lijst eisen van de wetgever. We schrijven meer en meer stickers om in orde te blijven, maar wat overzicht in de voorraad betreft gaan we er niet op vooruit. Dit gebrek aan overzicht leidt vaak tot voorraadbederf, en dat ondanks alle administratie die we reeds bijhouden!